Over Mij

"Een pasfoto kan altijd nog."

Deze kreet staat op een van de posters in mijn studio. Vond ik zelf wel sterk en het dekt de lading meteen. Soms krijg ik te horen tijdens een fotosessie dat het allemaal best veel bij komt kijken. En dat klopt!

Placeholder Image
Placeholder Image
Placeholder Image
Placeholder Image
Placeholder Image
Placeholder Image

    Met meer dan 20 jaar ervaring als professionele portretfotograaf en honderden verschillende portretten voor diverse bedrijven en professionals te hebben vastgelegd, ben ik 'dé expert' die weet hoe je een 'goed' portret maakt. Ik help je voorbij de bekende drempels te komen, zoals de opmerkingen: "Ik sta er nooit leuk op" of "Ik ben niet fotogeniek." Vertrouw op mijn vaardigheden en laat je leiden naar prachtige portretten waarin je jezelf herkent.

    Deze website toont een diversiteit aan portretten op elke pagina, variërend van recent werk tot oudere projecten. Als fotograaf blijf ik groeien en pas ik mijn technieken voortdurend aan met de nieuwste mogelijkheden en trends. Ik ben altijd bezig met het perfectioneren van mijn workflow om jou het beste resultaat te bieden.

    Bij mij draait alles om jou als klant. Ik streef ernaar dat je jezelf herkent in het gemaakte portret en tevreden naar huis gaat met niet alleen een prachtige foto, maar ook een waardevolle ervaring. Ontdek hoe het is om gecoacht te worden om dat ene doel te bereiken: een 'echt portret!'

    Naast deze speciale website heb ik uiteraard ook mijn persoonlijke website.  Hier vind je naast de zakelijke portretten ook film en andere foto-opdrachten.